Late harvest meets Barock

“The ‘Goldener Karpfen’ in Fulda is celebrating during the Month of LATE HARVEST 1775–2025:”

In 1775, a young man set out from Schloss (then still Kloster) Johannisberg in the Rheingau toward Fulda to obtain the prince-bishop’s permission for grape harvesting. He was delayed— for reasons that were never clarified— by two weeks, and in doing so, he changed the course of German viticulture forever.

250 Years of Spätlese

Culinary Retreat for the Weekend

“SPÄTLESE meets BAROCK”
4 – 5 September 2025
or
5 – 6 September 2025

Menu

  • Goat cheese crème brûlée with apple vinaigrette on marinated mango & papaya, caramelized beechnuts.
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  • Thai curry cappuccino with Rhön trout fillet & glass noodle salad.
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  • Guinea fowl breast & baked veal sweetbreads with glazed grapes, potato foam, and ham umami.
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  • Fine cheese canelé with Cabrales cheese from Asturias.
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  • Caramelized banana with nutmeg ice cream, vanilla nuances & sweet red cabbage julienne.
Modernes Hotelzimmer mit einem Bett, einem weißen Sessel, Wandkunst und einer Lampe über einem hölzernen Kopfteil.
Single room „Classic Comfort“

EUR 400.–

Hotelzimmer mit einem gemachten Doppelbett, einem alten Sofa, Wandkunst und einem Telefon auf dem Nachttisch.
Double room "Classic Comfort"

per Person EUR 335.–

Ein Stuhl mit blauem Bezug steht an einem Fenster mit goldenen Vorhängen und einem Mona-Lisa-Gemälde an der Wand.
Single room „Design-Superior

EUR 450.–

Modernes Schlafzimmer mit einem Doppelbett, einem Sessel, einem großen Fenster und einer Wandgestaltung aus Holzgittern.
Double room "Design-Superior"

per Person EUR 395.–

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